Winter

RaceDays

2024-2025

 

info@cpmotorsport.nl

Autódromo do Algarve

Circuit Portimão in Portugal, ook bekend als het Autódromo Internacional do Algarve, is een uitdagende racebaan beroemd om zijn hoogteverschillen en technische bochten.

Circuito de jerez

Circuito de Jerez is een beroemde racebaan die bekend staat om het hosten van MotoGP- en Formule 1-testsessies en de Spaanse Grand Prix. Deze racebaan biedt vele verschillende uitdagingen.

Circuito Monteblanco

Circuito Monteblanco, in La Palma del Condado in Spanje, is een moderne racebaan die voornamelijk wordt gebruikt voor testsessies, trainingsdagen en verschillende motorsportevenementen.

CP Motorsport

on Tour

Met trots presenteren wij weer onze race-trip naar het zuiden in 2024! Dit jaar zullen we wederom afreizen naar het zonnige Portugal en Spanje! Op 20 en 21 November van dit jaar gaan we rijden op één van de mooiere banen van Europa: Portimão. Dit circuit in het zuiden van Portugal bied vele uitdagingen op de baan. Naast de uitdaging van het rijden op het circuit zullen we met zijn allen een geweldige dagen tegemoet gaan met ontzettend veel plezier, gezelligheid en uren aan tracktime!

Het in de Algarve gelegen Circuit Portimão is een circuit wat elke ronde weer uitdagingen bied, het supersnelle 4,7 kilometer lange circuit is een achtbaan van asfalt en heeft zeer veel uitdagende stukken en blinde bochten in het programma.

Naast dat de baan super snel is hebben ze ook rekening gehouden met de veiligheid en voldoende uitloop mogelijkheden aangebracht.

Dit is een circuit wat je gereden moet hebben!

“Het doel is om dit jaar de rijders meer keuze te bieden dan ooit tevoren en op die manier veel meer ‘track-time’ te realiseren.”

– Jan van der Kamp,
Mede-eigenaar CP-Motorsport

Na het mooie Portugal reizen we door naar Zuid Spanje, daar gaan we het vernieuwde circuit Monteblanco opzoeken, 22 November organiseren wij een trackday met daarin ook race elementen verwerkt tijdens de trackday, voor de mensen welke ook een wedstrijd willen rijden die dag is dat mogelijk, het is geen officiële race maar wel met wedstrijd elementen.

Na deze mooie dagen zit het er zeker nog niet op!

Na Monteblanco zakken we nog iets verder af naar het zuiden en rijden dan naar Jerez! Op dit prachtige circuit kunnen we twee dagen gaan genieten met op de eerste dag (23 November) een trackday en de tweede dag een wedstrijd.

De trackday is een gemixt veld met snelle straatauto’s en circuitauto’s. De tweede dag (24 November) is er een wedstrijd van een Spaanse organisatie, hier hebben we vorig jaar ook aan deelgenomen. Het niveau is vergelijkbaar met het DNRT S/SS/GT veld. Deze dag bestaat uit 20 minuten vrije training, 20 minuten kwalificatie, en 2× een race van 25 minuten.

Opties en tarieven 2024-2025

Wilt u mee met deze geweldige trip naar de mooiste circuits van Portugal? Meld u dan zeker aan! Wees snel want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. U kunt zich aanmelden door te reageren op deze email, of door contact op te nemen met Jan van der Kamp of Gert-Jan Konijnendijk.

Personal
Racecoach

€ N.O.T.K

Track
Only

€ N.o.t.k.

All-In
Pakket

€ n.o.t.k.

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us

Copyright © 2024 CPMotorsport