Winter Race
Days  –  2023

 

info@cpmotorsport.nl

Autódromo do Estoril

Autódromo do Estoril, gelegen nabij Lissabon in Portugal, is een beroemde racebaan die bekend staat om het hosten van grote sport evenementen, waaronder de Portugese Grand Prix.

Circuito de jerez

Circuito de Jerez, gelegen in Jerez de la Frontera in Spanje, is een beroemde racebaan die bekend staat om het hosten van MotoGP- en Formule 1-testsessies en de Spaanse Grand Prix.

Transport en bereikbaarheid

De racetrailers van CP Motorsport vertrekken tijdig richting het Iberische Schiereiland met alle auto’s en benodigd-heden. Onze klanten pakken gemakkelijk en snel het vliegtuig naar de bestemming.

CP Motorsport

zet u letterlijk

in het zonnetje

Voorheen heeft de equipe van CP Motorsport al verscheidene racebanen in zowel Spanje als Portugal aangedaan. Denk hierbij aan legendarische circuits als Portimão, Jerez, Estoril en ook het testcircuit van Monteblanco. Door het aanbieden van complete “All-in” pakketten maakt CP Motorsport het hun klanten erg gemakkelijk. “Wij regelen alles voor de klant; inschrijving, race-instructie, technische support, transport van de voertuigen, accommodatie, eten en drinken op – en naast – het circuit, et cetera. Het enige wat de klant hoeft te doen is aangeven wat gewenst is en in het vliegtuig stappen. Of de klant aansluit voor één dag of een hele week is volledig naar eigen invulling. Het overgrote deel van de evenementen vindt plaats in de weekenden dus dat is voor veel van onze rijders goed te combineren met hun werk.”

“Het doel is om dit jaar de rijders meer keuze te bieden dan ooit tevoren en op die manier veel meer ‘track-time’ te realiseren.”

– Jan van der Kamp,
Mede-eigenaar CP-Motorsport

Opties en tarieven 2023

Personal
Racecoach

€ N.O.T.K

4 Days
2 Tracks

€ N.o.t.k.

All-In
Pakket

€ N.o.t.k.

“Gelukkig staan wij als organisator volledig op eigen benen,” meldt Gert-Jan Konijnendijk, project manager van CP Motorsport. “We zijn in het bezit van 3 trekker-trailercombinaties waar wij meer dan 10 raceauto’s én de daarbij benodigde onderdelen en spullen in kunnen vervoeren. Hierdoor zijn we erg flexibel.” Ook voor de klanten en werknemers van het raceteam is het reizen van en naar het Iberische schiereiland een peulenschil, laat van der Kamp weten: “Het is maar 2,5 uur vliegen en vanaf het vliegveld van Sevilla of Malaga ben je binnen 2 uur op alle beschikbare circuits.”

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us

Copyright © 2024 CPMotorsport