Winter Race
Days  –  2022

 

info@cpmotorsport.nl

Autódromo do Algarve

Circuit Portimão in Portugal, ook bekend als het Autódromo Internacional do Algarve, is een uitdagende racebaan beroemd om zijn hoogteverschillen en technische bochten.

Circuito Monteblanco

Circuito Monteblanco, in La Palma del Condado in Spanje, is een moderne racebaan die voornamelijk wordt gebruikt voor testsessies, trainingsdagen en verschillende motorsportevenementen.

Transport en bereikbaarheid

De racetrailers van CP Motorsport vertrekken tijdig richting het Iberische Schiereiland met alle auto’s en benodigd-heden. Onze klanten pakken gemakkelijk en snel het vliegtuig naar de bestemming.

La primera vez al sur
(De eerste keer naar het zuiden)

 

In de winter van ’22 heeft het team van CP Motorsport voor het eerst een trip naar Spanje georganiseerd. Onder het mom van “racen in het zuiden” werden 2 prachtige circuits geselecteerd (Portimão en Monteblanco) die het toneel mochten zijn voor deze prachtexcursie. Dit jaar (2022) was het voor CP Motorsport de eerste maal dat zij hun nieuwe transportcombinaties konden inzetten in het buitenland. De voor CP Motorsport nieuwe trekker-trailercombinaties boden ons de mogelijkheid deze trip te kunnen opzetten.

De rijders hadden het een stuk comfortabeler, zij konden simpelweg voor 2,5 uur in het vliegtuig stappen en daarna de laatste kilometers met een vooraf geregelde huurauto afleggen. Op locatie aangekomen stonden de versnaperingen al klaar en waren de hotelkamers gereed.

De eerste 2 dagen van deze trip hebben zich op Circuito Monteblanco afgespeeld. Deze racebaan wordt veelvuldig gebruikt als testcircuit door verschillende autofabrikanten. Deze baan is namelijk in ontelbare hoeveelheden aan configuraties in te delen, en biedt een mooie uitdaging met slinkse bochten en spectaculaire hoogteverschillen.

Na Circuito Monteblanco vertrok onze gehele entourage naar Portugal om daar nog eens 2 dagen op Autódromo Internacional de Algarve, beter bekend als circuit Portimão , te vertoeven. Ook dit circuit staat bekend om zijn vloeiende karakter en grote afdalingen.

De respons van onze klandizie was zo positief dat CP Motorsport heeft besloten deze racedagen in de zon een vast onderdeel te maken van hun assortiment. Zodoende vertrekken zij sindsdien jaarlijks richting verscheidene circuits in Spanje en Portugal. Mogelijk worden deze ook nog eens uitgebreid met een land als Frankrijk of Italië, mits daar voldoende animo voor is.

“Het doel is om dit jaar de rijders meer keuze te bieden dan ooit tevoren en op die manier veel meer ‘track-time’ te realiseren.”

– Jan van der Kamp,
Mede-eigenaar CP-Motorsport

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us

Copyright © 2024 CPMotorsport